سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه در دین خدا تفقّه کند، خداوند همّ وغمش را کفایت می کند و از جایی که به فکرش نمی رسد روزیش دهد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
پیوند دوستان
 

بیا فور مدیا
اریان 2233
موزیک هان
ستاره
ارسلان
ایوان باند
بهنام بانی
شادونه
لاوین
تاب ناز
نگین تک
تنهایی
ناز وب
جوان تو موزیک
دلنا
ناز گل
پارسی ناز
موزیک وان
آمازیگ
بیوگرافی ماکان باند
حمید هیراد
حمید هیراد
دانلود آهنگ غمگین
نازدونه
ناز گل
فان جدید
پونک
فان دون
دوستی ها
بروز ی ها
دانسته ها
عکس روز
قهر
نار دونه
رد گذر
ناز فان
تخفیفان
می فان
نگاه من
پردیس
ساتان
دبیر
پارسی دون
آموزگار
جدیدترین ها
تاپ ناز
آریانیا
تدبیر
برترین ها
نیاز
جهان موزیک
مدیا تک
سخا موزیک
استار گیم
رز ناز
زیبا تک
پوربابا
یاسل
چاپ تک
کلبه تک
دانلود آهنگ مذهبی
دیس لاو
فول آلبوم حامد همایون
روزگار
ارس ناز
بازاری
بازی ها
سایبان
نیاز ها
تک وب
فارس تک
بی قراری
پانی تک
صیاد شب
سخا موزیک
دنیای زیبا
موزیک به روز
بیا فور موزیک
فرشته ها
پاپ موزیک
شهر جم
دلداده ها
ندونسته
دانسته
خودرو
بیاتو تقریح
دیار موزیک
پارافیل
پارچه تک
نمکستان
ماکان باند
ماکان باند
مهدی جهانی
مهراب
هوروش باند
دانلود فیلم ایرانی
نمونه سوال
فراز چت
پارسی وان
ایران ترانه
ای فیلم
لاین موی
طرفداری
شادترین
برتر روز
اصلاح
خبر روز
صدا موزیک
تک موزیک
پاییزان
نوشته ها
فایل جدید
انلاین یار
وب تیک
بیا تو مدیا
ناوال 98
دانلود آهنگ خارجی
دانلود آهنگ ترکی
دانلود آهنگ کردی
دانلود آهنگ ایرانی
دانلود تک آهنگ
دانلود آلبوم
دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ محسن لرستانی لینک مستقیم ماکان بند دیسلاو مهراب تی ام بکس موزیک ایرانی دانلود آهنگ دانلود موزیک ویدیو دانلود آهنگ کردی دانلود آلبوم ریمیکس دانلود آهنگ کودکانه دانلود آهنگ دیس لاو دانلود آهنگ میلاد راستاد دیس لاو

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :34
بازدید دیروز :2
کل بازدید :115323
تعداد کل یاداشته ها : 244
103/2/30
11:25 ع

پاس قهرمان به دسته سه سقوط کرد!


 

  • پاس قهرمان به دسته سه سقوط کرد!

    تیم فوتبال پاس قهرمان اسبق لیگ برتر و آسیا، با شکست دو بر صفر مقابل شهرداری بم در آخرین هفته از رقابت های لیگ دسته دوم به لیگ دسته سه سقوط کرد

    به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، تیم فوتبال پاس قهرمان سابق لیگ برتر و آسیا، امروز با شکست دو بر صفر مقابل تیم شهرداری بم در آخرین هفته از رقابت های لیگ دسته دوم به لیگ دسته سه سقوط کرد.

    گفتنی است، پاس تهران از زمانی روند نزولی خود را آغاز کرد که تحت فشارهای سیاسی در دولت دهم از تهران به همدان برده شد.



  
  

کاربرد سونوگرافی های سه بعدی و درمان نازایی


 

  • کاربرد سونوگرافی های سه بعدی و درمان نازایی

    دبیر علمی سمینار تصویربرداری زنان با اشاره به شیوع نازایی در کشور، گفت: در زمینه نازایی باید به سمت استفاده از سونوگرافی های سه و چهار بعدی برویم که کاربرد بیشتری دارند.

    به گزارش پزشکین به نقل از مهر؛ دکتر الهام کشاورز در حاشیه سمینار دو روزه تصویر برداری زنان، افزود: این سمینار با تمرکز بر روی تصویربرداری زنان آماده شده است و همچنین موارد پزشکی قانونی که هر رادیولوژیست باید آنها را بداند، مورد بررسی قرار می گیرد.

    وی ادامه داد: استانداردسازی گزارش های رادیولوژی موضوع دیگری است که در این کنگره مطرح می شود. این استانداردسازی هم به نفع بیمار است و هم از نظر قانونی به نفع رادیولوژیست است.

    کشاورز اظهار داشت: یک رادیولوژیست باید بداند در زمان نازایی بیمار، چه مواردی را گزارش کند و چه مواردی را در گزارش خود نیاورد تا بیمار درمان مناسبی را دریافت کند.

    وی یادآور شد: در زمینه نازایی، تمرکز باید بر روی سونوگرافی های سه بعدی و چهار بعدی برود زیرا کاربرد بیشتری در فیلد نازایی دارند.

    کشاورز خاطرنشان کرد: شیوع نازایی در کشور حدود 10 درصد از زوجین است که میان خانم ها و آقایان تقریباً متوسط است. نازایی این طور تعریف می شود که در زوجین زیر 35 سال، یک سال و در زوجین بالای 35 سال، شش ماه تلاش برای بارداری صورت گیرد.

    دبیر علمی سمینار، گفت: روش های تشخیصی نازایی احتیاج به دستگاه های تخصصی دارند که بعضاً قیمت این دستگاه ها به بیش از 500 میلیون تومان می رسد و این در حالی است که میزان تعرفه ها پائین است و اجازه نمی دهد که رادیولوژیست بتواند آن دستگاه ها را تهیه کند.

    وی افزود: در یک سال گذشته حدود 30 درصد دستگاه های رادیولوژی افزایش قیمت داشته و تعرفه ها کاهش یافته است و این موضوع به ضرر بیمار تمام می شود.


  
  

متخصصان رادیولوژیست نگران آینده شغلی خود


 

  • متخصصان رادیولوژیست نگران آینده شغلی خود

    رئیس انجمن رادیولوژی ایران گفت: با افزایش قیمت دستگاه های رادیولوژی و کاهش نرخ تعرفه ها، اغلب متخصصین این رشته نگران آینده شغلی خود شده اند.

    به گزارش پزشکین به نقل از مهر؛ دکتر جلال جلال شکوهی رئیس انجمن رادیولوژی ایران در حاشیه سمینار دو روزه تصویر برداری زنان، افزود: سمینار تصویربرداری زنان یک کنگره دوره ای است که با کنگره سالیانه این انجمن متفاوت است. این کنگره براساس جامعه رادیولوژی تصمیم گیری می شود. موضوعی که در کنگره امسال مطرح می شود تصویر برداری زنان است.

    وی ادامه داد: همانطور که می دانید در اغلب کشورها، زنان نصف جمعیت را تشکیل می دهند و سلامت آنها روی جامعه تأثیر بسزایی دارد.

    رئیس انجمن رادیولوژی ایران درخصوص اعتراضات اخیر این گروه اظهار داشت: جامعه رادیولوژیست ها صرفنظر از موضوع تعرفه ها، اعتراضات متعددی از بخشی از تصمیم گیری های وزارت بهداشت داشته اند که عمدتا در خصوص این تصمیم گیری ها با انجمن ما مشورت نشده بود.

    وی گفت: انجمن ها نهادهای مردمی و غیر دولتی هستند که افراد حرفه ای و فنی در آن جمع شده اند. وزارتخانه ها و دولت ها می بایست از آنها استفاده کنند.

    جلال شکوهی تصریح کرد: تصمیم گیری برای مناطق محروم زیر نظر خود انجمن رادیولوژیست ها نیز هست اما برای تصمیم گیری راجع به آن باید مشورت بیشتری کرد. حتی برخی اطلاعات تخصصی که ما در اختیار وزارت بهداشت قرار می دهیم، مورد استفاده قرار نمی گیرد.

    رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: اخیراً بخشنامه هایی مصوب شده که در خصوص آن با ما مشورت نشده است. مانند گاردلاین های سونوگرافی که خوشبختانه به دستور وزیر ملغی شد. در جلسات متعددی که با معاونت درمان داشتیم در خصوص گاردلاین ها، به پزشک زنان اختیاراتی داده شد که اگر به رادیولوژیست ها می گفتند می توانستند آنها را انجام دهند.

    وی یادآور شد: بیش از 12 سال است که مصوبه ای داریم که اگر پزشک زنان در مطب اقدامات رادیولوژیستی انجام دهد باید جریمه شود اما نظارتی بر آنها نیست.

    جلال شکوهی در پایان خاطر نشان کرد: با افزایش قیمت دستگاه ها ی رادیولوژی و کاهش نرخ تعرفه ها، اغلب متخصصین این رشته نگران آینده شغلی خود شده اند.


  
  

100 هزار ایرانی در سال به سرطان مبتلا می شوند


 

  • 100 هزار ایرانی در سال به سرطان مبتلا می شوند

    رئیس اداره پیشگیری از سرطان وزارت بهداشت، با بیان اینکه دو سوم عوامل کلی قابل پیشگیری در بروز سرطان به شیوه زندگی مربوط است، گفت: 40 تا 50 درصد سرطان ها قابل پیشگیری هستند.

    به گزارش پزشکین به نقل از مهر؛ دکتر علی قنبری مطلق در خصوص جدیدترین وضعیت بیماری سرطان در کشور با بیان اینکه سالانه 100 هزار نفر در کشور به سرطان مبتلا می شوند، افزود: برای اینکه جوامع را باهم مقایسه کنیم یا اینکه یک کشور را در بازه زمانی مختلف با خودش مقایسه کنیم، از شاخصی به نام ASR یا بروز استاندارد شده سنی استفاده می کنیم.

    وی ادامه داد: در ایران براساس آخرین و جدیدترین آمار، به ازای هر 100 هزارنفر، 173 مرد و 137 زن به سرطان مبتلا می شوند، البته این عدد در مقیاس جهانی به ترتیب 205 و 165 نفر به ازای هر 100 هزارنفر است، بنابراین بروز سرطان در ایران کمتر از متوسط جهانی است، اما نکته ای که اهمیت دارد، این است که بروز سرطان در کشورهای مختلف به خصوص در کشورهای درحال توسعه درحال افزایش است و بیشترین افزایش را در منطقه شرق مدیترانه مشاهده می کنیم و طبق تقسیم بندی های سازمان جهانی بهداشت ایران را نیز شامل می شود.

    قنبری مطلق با بیان اینکه مهم ترین دلایل افزایش سرطان در کشورهایی مانند ایران افزایش امید به زندگی در مردم است، خاطرنشان کرد: امید به زندگی در ایران در طول 4 دهه اخیر، کمتر از 60 سال بوده، اما در حال حاضر امید به زندگی در ایران در مردان 74 سال و در زنان به 78 سال رسیده است و طبعا با افزایش سن مردم و پیش رفتن به سوی سالمندی، تعداد بروز سرطان در کشور افزایش پیدا می کند.

    وی ادامه داد: شیوه زندگی ناسالم نیز عامل دیگری است که در ابتلا به بیماری سرطان نقش اساسی دارد و در این میان نقش تغذیه از همه بیشتر است، لذا خودمراقبتی، انتخاب تغذیه مناسب و سبد غذایی سالم از اهمیت دوچندان برخوردار است.

    رئیس اداره پیشگیری از سرطان وزارت بهداشت گفت: یکی دیگر از موارد شیوه زندگی، عدم تحرک بدنی کافی است که حدود 35 درصد ایرانیان فعالیت بدنی کافی ندارند.

    وی گفت: علاوه بر شیوه زندگی، عوامل محیطی مانند آلودگی هوا هم در بروز سرطان نقش دارد، مثلا میزان مصرف سوخت های فسیلی و یا میزان مصرف انرژی در ایران بیشتر از متوسط جهانی است.

    قنبری مطلق با بیان اینکه دو سوم عوامل کلی قابل پیشگیری در بروز سرطان به شیوه زندگی مربوط است، تاکید کرد: 40 تا 50 درصد سرطان قابل پیشگیری هستند و چنانچه شیوه زندگی اصلاح شود، میزان بروز سرطان ها نیز کاهش پیدا می کند.


  
  

مهمترین عوارض جراحی مفصلی زانو


 

  • مهمترین عوارض جراحی مفصلی زانو

    عضو هیئت مدیره انجمن جراحی زانو، آرتروسکپی و آسیب های ورزشی، گفت: یکی از مهم‌ترین عوارض جراحی تعویض مفصل زانو عدم امکان خم کردن کافی زانو پس‌از جراحی است.

    به گزارش پزشکین به نقل از مهر؛ دکتر امین مرادی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز  در افتتاحیه  پنجمین کنگره بین المللی دو سالانه انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی، افزود: هدف اصلی این کنگره جراحان ارتوپدی، متخصصان پزشکی ورزشی و متخصصان مرتبط با پزشکی ورزشی از جمله متخصصان توانبخشی، فیزیوتراپیست ها و سایر کارکنان مرتبط پزشکی خواهند بود تا در زمینه جراحی زانو و آرتروسکوپی مفاصل و تمام جوانب آسیب های ورزشی، همچنین در زمینه روش های درمانی محافظه کارانه و تکنیک های جراحی و مداخلات درمانی با کمترین میزان تهاجمی، دانش خود را گسترش داده و مهارت های جراحی خود را ارتقا بخشند.

    وی ادامه داد : زانو بزرگترین مفصل بدن است. زانو درد یکی از دردهای رایجی است که ممکن است درافراد پیر، جوانان، بچه ها و در بارداری اتفاق افتد. امروزه هر سال بیش از یک میلیون تعویض مفصل زانو در دنیا انجام می شود.

    متخصص ارتوپدی خاطرنشان کرد : تعویض مفصل زانو که به آن آرتروپلاستی زانو Knee arthroplasty هم می گویند نوعی جراحی است که در آن سطح مفصلی استخوان های ران و ساق در مفصل زانو را با یک سطح مصنوعی جایگزین می کنند.

    دکتر مرادی ادامه داد : در صورتی که شدت درد  آرتروز زانو ، توانایی بیمار را برای انجام دادن کارهای روزمره مانند راه رفتن، بالا رفتن از پله، سوار ماشین شدن و نشستن روی صندلی کاهش دهد ، درد درزانو هنگام استراحت هم وجود داشته باشد و با دارو  هم از بین نرود و یا بیمار تحمل مصرف دارو را نداشته باشد با توجه به بررسی کلی شرایط، پزشک عمل تعویض را به بیمار پیشنهاد می کند با این هدف که  دردی که در زانو براثر ساییدگی و آرتروز، روماتیسم و یا تخریب سطح مفصلی ایجاد شده است از بین برود ، دامنه حرکتی مطلوب در مفصل زانو بدست آید و  تغییر شکل های ایجاد شده در اندام اصلاح گردد.

    عضو هیئت مدیره انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی اظهار کرد : وقتی غضروف مفصلی زانو به هر علتی تخریب شود حرکت مفصل دردناک شده و مفصل دچار خشکی و محدودیت حرکتی می شود. در این وضعیت می توان با تعویض سطوح مفصلی حرکات مفصل را بهتر کرده و درد را از بین برد. در شرایط ایده‌آل عمر پروتزهای زانو بین 15 تا 20 سال است که پس از آن می‌توان پروتز دیگری را جایگزین کرد.البته عمل جراحی دوم دشواری های خاص خودش را دارد. به همین خاطر به افراد توصیه می شود در صورت امکان بعد از 60 الی 65 سالگی برای عمل تعویض مفصل زانو اقدام کنند مگر این که درد زانو عملکرد فرد را مختل کند.

    وی در پاسخ به این پرسش که آیا عمل تعویض مفصل زانو عوارضی دارد ، بیان کرد: عمل جراحی تعویض مفصل زانو یا پروتز زانو، در غالب موارد بدون بروز عارضه خاصی انجام می شودو بیمار پس از آن می تواند زندگی فعالی داشته باشد. با این حال مانند هر عمل جراحی دیگری، تعویض مفصل آسیب دیده زانو و گذاشتن مفصل مصنوعی نیز ممکن است با عوارض احتمالی همراه باشد. اگر چه احتمال عفونت مفصل مصنوعی زانو بعد از تعویض مفصل کمتر از دو درصد است، ولی به علت اینکه در صورت وقوع بسیار دردسر ساز است، اقدامات سختگیرانه زیادی صورت می گیرد تا عفونت ایجاد نشود.با این حال احتمال عفونت در کسانی که زخم های پوستی دارند، کسانی که عفونت ادراری یا تنفسی دارند، کسانی که مشکلات و عفونت های دهانی و دندانی دارند و در بیماران دیابتی کنترل نشده و روماتیسمی بیشتر است.

    دکتر مرادی افزود :اگر سیستم ایمنی بدن فرد ضعیف باشد (مانند بیماری های مزمن کبدی، کلیوی، سرطان و …) احتمال عفونت بعد از جراحی مفصل زانو بیشتر است.

    وی عنوان کرد : شایع ترین عارضه که بالقوه می تواند بسیار خطرناک باشد، لخته شدن خون در رگ های اندام تحتانی و لگن است.احتمال این عارضه در هر عمل جراحی بزرگی که در اندام تحتانی انجام می شود وجود دارد.خطر این عارضه این است که در صورت وقوع، لخته خون می تواند به طرف ریه (امبولی ریه) و قلب حرکت کرده و در کارکرد آنها اختلال ایجاد کند.برای پیشگیری از ایجاد این لخته ها، از داروهای خاصی استفاده می شود.

    عضو هیت مدیره انجمن جراحی زانو،آرتروسکپی و آسیب های ورزشی  خاطر نشان کرد : یکی از عوارض مهم‌ بعد از تعویض مفصل زانو، عدم امکان خم کردن زانو  به اندازه کافی است. در حالی که پس از جراحی انتظار می‌رود زانو بتواند حدود 110 درجه خم شود، ولی ممکن است به علت چسبندگی بافت های نرم اطراف زانو بعد از عمل جراحی و یا محدودیت حرکتی شدیدی که بیمار از قبل از عمل جراحی داشته است، حرکت زانو بعد از عمل به این حد نرسد.دکتر مرادی با اشاره به اینکه پوکی استخوان، سبک زندگی شهری و کاهش فعالیت پایین در زنان می‌تواند سبب افزایش احتمال بروز آرتروز زانو در زنان شود، گفت: وزن بالا علاوه بر آنکه باعث تخریب مفصل طبیعی زانو می‌شود، روی مفصل مصنوعی نیز اثر مخرب دارد.همچنین در افراد چاقی که به بیماری‌هایی از قبیل فشارخون یا دیابت  کنترل نشده مبتلا هستند، انجام تعویض مفصل زانو، ریسک به شمار می‌آید.

    گفتنی است ؛ پنجمین کنگره بین المللی دو سالانه انجمن جراحی زانو ، آرتروسکوپی و آسیب های ورزشی  تا 28 بهمن 96 در مرکز همایش های بین المللی جزیره کیش با حضور متخصصان جراحی زانو از 5 قاره جهان در حال برگزاری است.


  
  
<      1   2   3   4   5   >>   >